pro objednávky nad 1.500 Kč
zdarma a bez rizika
s kvalitními produkty
máme otevřeno 24 hodin denně
Hnojivo dodává do půdy dusík, vápník a dezinfikuje půdu, ničí plevele. Zabraňuje nádorovitosti košťálové zeleniny.
Výhody použití dusíkatého vápna: snižuje výskyt plevelů, likviduje napadení pozemku slimáky, likviduje původce houbových chorob, zvyšuje dostupnost vápníku pro rostliny, přirozenou úrodnost půdy, hnojivo se bezezbytku rozkládá a nezanechává žádná rezidua.
Použití:
Používá se k jarnímu i podzimnímu hnojení, nejpozději 14 dní před výsadbou, zapravit do zvlhlé půdy.
Dávkování:
Zelí bílé a červené, kapusta, květák, pekingské zelí: 30 - 100 g / m2 nebo 30 - 40 g / m2
Růžičková kapusta, kedluben: 30 - 60 g / m2
Salát hlávkový a ledový: 30 - 50 g / m2
Polníček, mrkev, okurek, špenát, ředkev, ředkvička: 30 - 50 g / m2
Hrách, fazole: 20 - 30 g / m2
Chřest: 40 - 50 g / m2
Fenykl řapíkatý: 30 - 40 g / m2
Pór, cibule ze sazečky: 30 - 50 g / m2
Celer, rajčata: 40 - 100 g / m2
Brambory: 30 - 50 g / m2
Rebarbora: 40 - 80 g / m2 (v předjaří